Pályázatok
Pályázatok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Eladó, bérbeadó önkormányzati ingatlanok
Interaktív városnézés
Interaktív városnézés
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Hadiösvény
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Szentgotthárdi Honismereti Klub
Közérdekű telefonszámok
Közérdekű telefonszámok
Szentgotthárd lap
XIV. évfolyam 3. szám
Hírek

SZERELMESEK FESZTIVÁLJA - Szerelem a művészetekben...

SZERELMESEK FESZTIVÁLJA - Szerelem a művészetekben...
2016. június 23. csütörtök, 12:05

A második SZERELMESEK FESZTIVÁLJA immáron hat napon keresztül, 2016. június 28 – július 3. között várja az érdeklődőket.A programok nem csak szerelmeseknek szólnak, hanem mindazoknak, akik kíváncsiak arra, hogy a legősibb és legnépszerűbb múzsa, a SZERELEM hogyan jelenik meg zenében, színházban, versben, filmen, táncban, előadásban, beszélgetésben. Idén kifejezetten gyermekeknek szóló elemekkel is bővült a program-repertoár. Egyszóval: kicsi és nagy, fiatal és fiatalos, szerelmes és nem szerelmes - mindenki megtalálja a maga szórakozását.

Június 28-án, kedden a Csak szex és más semmi c. magyar vígjáték vetítésével veszi kezdetét a fesztivál, ezt követően Csányi Sándorral és Schell Judittal találkozhatnak majd a Csákányi László Filmszínházban az érdeklődők.

Másnap, 29-én Csányi Sándor önálló estje keretében arra keresi a választ, hogy miért ne próbáljuk megérteni a nőket.

Június 30-án, csütörtökön nyílik a Szentgotthárdi alkotók tárlata a Templomgalériában – természetesen a szerelem jegyében. Aznap este Kálloy Molnár Péter Pesti álom című koncertjét láthatják, hallhatják a fesztiválra érkezők, amelynek vendége Für Anikó lesz, Hrutka Róbert és zenekara kíséri majd őket.

Július 1-jén pénteken irodalmi délutánra várjuk az érdeklődőket, először Csuk Ferenc Álmok vermeiben – A női szépség c. kötetének darabjaiból válogatunk, majd Varga Richárd és Kelemen Zoltán a megzenésített versek világába kalauzolják a Színházba látogatókat. Este Kern András Lövölde tér c. koncertjén Hernádi Judittal ésHeilig Gáborral is találkozhatnak a Kolostorudvarban, ezt követően pedig a Canarro zenekar egy könnyed, nyár esti koncertre várja a fesztiválozókat a főtéren, a szökőkút mellett.

Július 2-án, szombaton délután ismét visszatérünk egy kicsit az irodalomhoz, a Színház aulájában Dr. Fűzfa Balázs Radnóti Miklós és Gyarmati Fanni kapcsolatáról beszél majd. Idén több programmal várjuk a gyerekeket, délután a Gergely Theather előadásában A császár új ruhája c. mesejátékot tekinthetik meg a Kolostorudvarban. A délután folyamán itt lesz még Müller Péter, Halhatatlan szerelem c. előadásával a Színházban, este pedig ismét egy fergeteges hangulatú gálaműsorral készülünk a Várkertben. A házigazda ismét Hevesi Tamás lesz, a fellépők között itt lesz CaramelDér Heni és a Copacabana brazil show tánc, az estet pedig a Lobo Latino zárja.

Július 3-án, vasárnap délután író-olvasó találkozóra érkezik Tóth Krisztina írónő, akivel Fekete Linda, a Weöres Sándor Színház művésze beszélget majd.  Délután Dolák-Saly Róbert gyermekkoncertjével várjuk a kicsiket a Barokk kertbe, utána pedig Jakupcsek Gabriella és vendégei – Bálint Éva, Fekete Linda, Trokán Péter és Jordán Tamás – beszélgetnek színházról, szerelemről. Este PÉTERFY BORI ÉS A LOVE BAND szórakoztatja majd a közönséget, ezt követően pedig egy látványos szabadtéri vízijátékkal zárjuk a fesztivált.

A rengeteg programot, zenés, színházi és egyéb társművészeti eseményt felvonultató rendezvényen a fő programelemeken túl – több helyszínen – vásár, filmfesztivál a Csákányi László Filmszínházbanszerelmes programok a St. Gotthard Spa & Wellness termálparkban, kézműves foglalkozások, játékok, lovaskocsikázás, fotózás illetve számos egyéb izgalmas kiegészítő program várja majd a látogatókat.

 

A Szerelmesek Fesztiváljáról részletesebben tájékozódhatnak a www.szerelmesekfesztivalja.hu és awww.facebook.com/szerelmesekfesztivalja oldalakon, illetve a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatalban (+36-94-553-044, titkarsag@szentgotthard.hu) is.

Forrás: Szentgotthárd Város Önkormányzata
Eseménynaptár
2014. november
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Facebook
hirdetés
St. Gotthard Spa & Wellness Andante RestaurantHotel Lipa
hirdetés